Social- og sundhedsassistent med funktion som koordinerende oplæringsvejleder, søges til fast dagvagtstilling på Plejecenter Hejlskov i Egtved

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet


På Plejecenter Hejlskov søger vi lige nu en udviklingsorienteret og dedikeret social- og sundhedsassistent, som ud over de vanlige opgaver som SSA, brænder for at varetage funktionen som oplæringsvejleder med koordinerende funktion.

Hvis du brænder for elevområdet, besidder et stærkt overblik, er tålmodig, udviklingsorienteret og ønsker at bidrage til at forme morgendagens kolleger, så er det helt sikkert dig, vi leder efter!

 Om jobbet
Som koordinerede oplæringsvejleder på Plejecenter Hejlskov, skal du være med til at koordinere og planlægge oplæringsforløb for SOSU-elever med fokus på elevtrivsel og udvikling. Du skal sammen med vores øvrige oplæringsvejledere, være med til at skabe et positivt og støttende læringsmiljø, hvor vi sikrer, at eleverne får en meningsfuld og berigende oplevelse under deres oplæring hos os.

Du vil få administrativ tid til rådighed til planlægning af oplæringsforløbene.

Ud over at være koordinerende oplæringsvejleder, skal du naturligvis indgå på lige vilkår med det øvrige SOSU-personale i pleje og behandling af vores beboere.
 Om os
Vi sætter en ære i at skabe et hjem, hvor livet skal være værd at leve – hele livet - både for vores beboere og vores medarbejdere.

Hos os kan vi love, at du selv, sammen med dine kolleger, har indflydelse på, hvordan din arbejdsdag skal forløbe. Du bliver en del af et hold, hvor vi hjælper hinanden, sætter pris på høj faglighed og udnytter den synergi der opstår i vores forskelligheder.

Vi er ærekære og punktlige i forhold til udførelsen af den pleje og behandling beboerne har brug for. Vi sætter en ære i at efterlade huset, som vi selv ønsker at overtage det.

På Plejecenter Hejlskov løftes alle opgaver i et tæt samarbejde – uanset faglighed. Opgaverne er varierende, alt efter kompleksiteten i beboersammensætningen.

Plejecenter Hejlskov er en naturskøn perle beliggende i Egtved. Plejecentret er et leve-bo miljø som består af 50 lejligheder fordelt på 5 huse. Vi er stolte af vores arbejdsplads, hvor der er højt til loftet og en sund fejlkultur. Vi tilbyder et arbejdsmiljø, hvor vi kontinuerligt arbejder med at skabe psykologisk tryghed. Vores kultur er præget af åbenhed og høj faglighed. Vi respekterer og værdsætter diversitet og stræber efter et positivt arbejdsmiljø, hvor vi hjælper hinanden og prioriterer beboernes velvære.
 Vi tilbyder dig
Et positivt og støttende arbejdsmiljø præget af åbenhed, ordentlighed, teamwork og faglig stolthed.

En arbejdsplads, hvor vi går op i din sundhed, ved blandt andet at stille massagestole og træningsfaciliteter gratis til rådighed.

I januar 2024 starter vi et nyt projekt op, hvor vores fysioterapeut, går et ekstra skridt for DIN sundhed. Du får, som ansat på Plejecenter Hejlskov, mulighed for råd og vejledning til, hvordan du kan holde din krop sund og stærk.
2 x ugentligt vil der være tilbud om fælles træning i vores træningslokale.

Vi styrker de kollegiale relationer, ved flere gange om året, at mødes til "walk and talk" og afslutter med et let måltid mad. Et koncept, hvor alle kan være med.

Tag endelig et smugkig indenfor ved at klikke her

Vi tilbyder et veltilrettelagt introduktionsforløb, hvor du blandt andet får en mentor og skemalagt introduktion ved leder, planlægger, sygeplejerske, TR og AMR. Vi sætter en ære i, at du føler dig godt taget imod!
 Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og lokal løn. 

Vi ønsker stillingen besat så hurtig som muligt – senest 1. marts 2024.
Stillingen lyder på 30-37 timer ugentligt primært i dagvagt
 Ansøgningsfrist
Ansøgningsfrist er den 10. januar 2024.

Vent ikke med at sende din ansøgning – vi vil løbende invitere kvalificerede ansøgere ind til samtaler.
 Har du lyst til at vide mere?
Hvis du er blevet nysgerrig eller har lyst til at komme og besøge os, er du meget velkommen til at kontakte centerleder Lone Brønlund Jensen på 40 27 19 58 eller på lobro@vejle.dk.
 Straffeattest
Vi indhenter offentlig straffeattest med samtykke ved ansættelse.
Send din ansøgning
Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen "Send ansøgning". Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.
Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.

Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.

Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning. Se mere på www.vejle.dk/tilflytter.
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=591d0e4c)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vejle Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (8-35 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Vejle Kommune, Hejlskovparken, 6040 Egtved

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 10-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5955204

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet