Skoleleder til lokalforankret skole i Vester Nebel

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Kolding Kommune søger en kommunikativ stærk og løsningsorienteret skoleleder til Vester Nebel Skole med tiltrædelse 1. juni 2024.

På Vester Nebel Skole kommer der hver dag 220 glade elever, som mødes af personale, der har fokus på den enkelte og på fællesskabet i klassen. Vi starter dagen med morgensang, hvor kultur, dannelse og fællesskab mødes. I undervisningen udfordres eleverne i forhold til deres personlige og faglige kompetencer og interesser, så de oplever, at de kan mestre og udvikle sig.

Vester Nebel Skole  

Vester Nebel Skole. Et godt sted at være, er et godt sted at lære.

Vester Nebel Skole er placeret i naturskønne omgivelser i den nordvestligste del af Kolding Kommune. Skolen har dejlige børn på to spor fra 0-6. kl., og en SFO med meget høj tilslutning.

Vi er en værdidrevet skole, hvor vores fire værdier; fællesskab, respekt, tillid og engagement er pejlemærker i det daglige arbejde. Vi prioriterer vores mange traditioner og bliver i dem bakket op af et godt skole-hjem samarbejde, hvor vi møder interesserede og engagerede forældre og en meget åben og positiv skolebestyrelse. Vores skole består af knap 30 medarbejdere, som kender hinanden og sætter pris på den nærhed, der kendetegner en mindre organisation.

Du vil som skoleleder forme skolen og stå i spidsen for et ledelsesteam på tre med skoleleder, viceskoleleder og pædagogfaglig/SFO-leder, som ønsker en skole med et inkluderende fællesskab, hvor vi sammen får styrket vores børns faglige og sociale kompetencer gennem løsninger på tværs. Vi har et godt og konstruktivt samarbejde i ledelsen og mellem ledelse, tillidsvalgte/MED, medarbejdere og især med vores engagerede børn og deres forældre.

Faglige forventninger til dig

Som skoleleder på Vester Nebel Skole forventer vi, at du kommer med ledelseserfaring, som du naturligt har suppleret med en lederuddannelse. Du har en naturlig interesse for at arbejde visionært med skolens pædagogiske ledelse, hvor du er tæt på praksis. Vi ønsker fortsat at være en skole med gode professionelle læringsfællesskaber, hvor børnene oplever et godt læringsmiljø. Derfor prioriterer du også, at der er tid og rum til en reflekterende pædagogisk praksis hos hele personalegruppen. 

Du er uddannet lærer, og du har en god forståelse for en skoles liv og drift – måske kender du oven i købet til at arbejde på en mindre lokalforankret skole? Du er bevidst om dit ledelsesrum, dit dobbelte lederskab, og du formår gennem en tillidsbaseret ledelsesstil at give både plads til og inddrage medarbejderne for at skabe rum for handling. Vi ønsker fortsat at være en stærkt lokalforankret skole med gode samarbejdsrelationer til børnehaven, foreningslivet, den nye multihal og overbygningsskolen i Alminde-Viuf. Vi er en skole, der balancer mellem det innovative og respekten for det bestående. Vi ikke er bange for at ruske lidt op i plejer, så vi skaber plads til forandringer.

Du er en kommunikativ stærk, transparent og strategisk leder, der med struktur og systematik kan sikre, at ord bliver omsat til handling. Du prioriterer det gode brede samarbejde, hvor du med nærvær og handlekraft griber de mange muligheder, der er i Vester Nebel.

Skoleområdet i Kolding Kommune

Kolding Kommune har ca. 90.000 indbyggere, hvoraf de 10.000 er elever. Kommunen har 21 folkeskoler, tre specialskoler og syv friskoler/private grundskoler.  

Skoleområdet i Kolding Kommune bygger på et fælles børne- og ungesyn. Vores skoleledere arbejder i et fælles skolevæsen, hvor et tværgående samarbejde og struktureret vidensdeling er i højsædet. Vi arbejder med at udvikle vores ledelsesteam, der fungerer som professionelle læringsfællesskaber blandt andet ved at kommunens skoleledere arbejder tæt sammen i mindre netværksgrupper, hvor der er plads til dialog, spørgsmål og undring. Alle ledere inddrages og bidrager til udviklingen af skoleområdet, hvor de næste år arbejder med "En god skole for alle".

I Kolding Kommune har vi høje ambitioner for alle børn og unge. Det kommer bl.a. til udtryk i vores fire politiske ambitioner, som blev vedtaget i efteråret 2020:

  • Lige muligheder
  • Fællesskab og relationer
  • Læring og trivsel
  • Fælles børne- og ungesyn
Flere oplysninger

Hvis du har spørgsmål til jobbet eller Vester Nebel Skole er du velkommen til at kontakte:

  • Skolechef Karen Albrechtsen på 7979 4133
  • Pædagogfaglig leder Hanne Holm på 7979 7757/2164 6135
  • Skolebestyrelsesformand Pernille Kjøngerskov på 2860 4134

Vi opfordrer til, at du besøger Vester Nebel Skolen, inden du sender din ansøgning. Du bedes kontakte Hanne Holm på ovenstående nummer og aftale tid for dit besøg.

Fælles børne- og ungesyn

Løn-og ansættelsesvilkår

I henhold til gældende overenskomst efter principperne i Ny Løn og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Ansøgning via knappen "ansøg"

Send din ansøgning med relevante bilag, så vi har din ansøgning senest 19. april 2024.

Vi forventer at holde 1. samtale tirsdag d. 23. april og 2. samtale mandag d. 29. april begge dage efter kl. 16:00. Kandidater, vi ønsker at se til 1. samtale, vil få besked mandag d. 22. april efter kl. 18:00, hvorfor vi beder om stor fleksibilitet.

Mellem de to samtaler vil der d. 25. april være mulighed for et uformelt kaffemøde med skolechef Karen Albrechtsen. Der gennemføres en personprofilanalyse med personlig tilbagemelding af HR, ligesom der vil blive trukket referencer efter nærmere aftale forud for 2. samtale.

Vi forventer vores nye skoleleder tiltræder 1. juni 2024.

Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest/børneattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.

Kolding Kommune opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=16b8be65)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vejle Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Kolding Kommune - Vester Nebel Skole, Koldingvej, 6040 Egtved

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6018167

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet