Nattevagt på 31 timer til Sønderåen, socialpsykiatrisk botilbud

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredetMulighed for at hjælpe mennesker med psykisk sygdom i en nattevagtsstilling ved botilbud centralt beliggende i Vejle.
 Om jobbet
Vi søger snarest muligt en fast nattevagt til socialpsykiatrisk botilbud Ved Sønderåen i Vejle. Der er tale om en fast stilling på 31 timer ugentligt.
Vagterne er fordelt med 7 nætters arbejde og 7 døgn fri. Din arbejdsuge vil være i lige uger og du vil have fri i ulige uger. Du vil være sammen med en kollega om natten.
Som Nattevagt på Ved Sønderåen er du med til at sikre, at vores beboere er trygge og får den nattesøvn som de har brug for. Der kan være behov for støttende samtaler ved angst, uro eller sundhedsfaglige problemstillinger. Der kan være brug for at udlevere medicin, og opgaverne kan også være at afgrænse og berolige, dæmpe uro, frustrationer eller tale evt. konflikter ned.
Der vil også være praktiske opgaver om natten, som f.eks. medicindosering, ajourføre arbejdstavler, lave tilsyn ved beboere, oprydning og aftørring af kontor, spisestue og stue. Rengøring af personalekøleskab samt andre lettere praktiske opgaver.
 Om os
Ved Sønderåen er et af Vejle Kommunes botilbud med døgndækning for sindslidende. I botilbuddet bor der 16 sindslidende med forskellige psykosociale problemstillinger. Der er i alt ansat 19 medarbejdere, hvoraf de 4 er ansat som nattevagter.
Ved Sønderåen er en del af Center Tinghøj, hvor målgruppen har psykosociale vanskeligheder som psykisk sygdom eller misbrug. Kerneopgaven er at øge beboernes mestring og selvstændighed. For at lykkes med opgaven er vi afhængige af et tillidsfuldt samarbejde og et sundt arbejdsmiljø, hvor vi hjælper hinanden.
 Vi forventer af dig
Du skal være uddannet social- og sundhedsassistent, sygeplejerske, pædagog, ergoterapeut eller have tilsvarende social- eller sundhedsfaglig uddannelse.
Du skal have erfaring med at hjælpe mennesker med psykosociale vanskeligheder. Du skal have gode kompetencer ift. at tale med andre mennesker på en rolig og anerkendende måde. Som person skal du være omsorgsfuld og tillidsskabende, men du skal også være afgrænset og tydelig i din kommunikation. Du skal kunne handle selvstændigt og bevare roen i udfordrende situationer. Du skal kunne samarbejde på tværs af vagtlag og være med til at skabe en fælles faglig indsats for vores beboer, men vigtigst af alt, så er du venlig og imødekommende i dit møde med beboerne og ikke mindst med dine kollegaer.
 Vi tilbyder dig
Et hus fyldt med spændende beboere og opgaver. Du vil arbejde sammen med 3 andre faste nattevagter, som har stor erfaring og kompetence med opgaven. Der er altid 2 nattevagter på arbejde på Ved Sønderåen. Du vil få et arbejde med mange rolige nætter. Et kollegialt fællesskab og et fagligt miljø der prioriter læring og faglig sparring og der er mulighed for supervision 4 gange om året.
 Ansættelsesvilkår
Ansættelse i henhold til overenskomst
 Ansøgningsfrist
Er du interesseret? Så send din ansøgning, CV og relevante bilag til os senest den 23. april 2024. Vi glæder os til at høre fra dig.
Ansættelsessamtale vil finde sted den 29. april 2024.
 Har du lyst til at vide mere?
For yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Rasmus Bjerre på telefonnr. 21 36 11 97 eller via e-mail på rasbj@vejle.dk
Vi ser frem til at modtage din ansøgning.
Send din ansøgning
Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen "Send ansøgning". Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.
Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.

Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.

Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning. Se mere på www.vejle.dk/tilflytter.
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=db0a692e)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vejle Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (8-35 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Vejle Kommune, Tingvej, 6040 Egtved

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 23-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6021844

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet