Bliv en synlig og engageret viceskoleleder med ansvar for administration og udskoling

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet


Egtved Skole søger viceskoleleder med lyst til administrative og pædagogiske opgaver

Hvis du er en administrativ og pædagogisk velfunderet viceskoleleder, der med fokus på faglig udvikling kan være en synlig leder, der kan skabe en naturlig sammenhæng mellem drift, trivsel og læring, så står vi med det perfekte job til dig. Vores skønne skole søger nemlig lige nu en viceskoleleder, og det skal da være dig.
 Om jobbet
Vi søger en viceskoleleder, der brænder for at drive en god skole for alle. En leder, der har lyst til administrative opgaver og at være leder af vores udskoling.

I vores ledelsesteam arbejder vi ud fra intentionen om at gå foran som et professionelt lærende team. Vi reflekterer og drøfter dilemmaer, så ingen er alene med ledelsesopgaven.

Derfor vil du heller ikke alene skulle sætte retningen for din afdeling. Vi skal sammen i ledelsesteamet drøfte og lede læring og trivsel på hele skolen. Alle elever skal møde engagerede voksne og en rød tråd fra indskoling til udskoling i tilgang og pædagogik. Vi skal derfor sammen lægge rammen for skolens helhed. Vi udvikler og koordinerer opgaverne, så elever og medarbejdere har de bedst mulige rammer for læring og trivsel.

Som en del af ledelsesteamet vil du være med til at varetage den strategiske ledelse og den forsatte udvikling af skolen. Du er synlig og involveret i det daglige liv på skolen og går til opgaven med engagement, systematik og struktur.

Vi forventer, at du tager medejerskab for vores skole, for vores værdier, elever, personale og relationen til forældrene. Du har en pædagogisk og anerkendende tilgang til ledelse og er dialogorienteret. Du prioriterer det store forpligtende fællesskab og er stærk i relationsopbygning, hvor du formår at etablere tillidsfulde netværk, fordi du er tydelig, tillidsvækkende og ved, hvad du står for.
 Dine opgaver er, at:

 • Være leder af de administrative, driftsrelaterede opgaver i forbindelse med skoleårets planlægning, prøver, eksamensafholdelse, fagfordeling, skemalægning m.m.
 • At administrere lærernes arbejdstid og opgaver.
 • At være personaleleder af vores udskoling og tæt på de opgaver, som relaterer sig til udskolingen som prøveafvikling, samarbejde med UU mm.
 • At fastholde og udvikle det høje faglige niveau og den fortsatte udvikling og trivsel for børn og personale i afdelingen.
 • At være tæt på praksis og engageret i den faglige ledelse af din afdeling.
 Desuden ønsker vi:
 • At du har udpræget samarbejdsevne og er en god kommunikator.
 • At du er robust, udviser ansvarlighed, har humor og et godt humør.
 • At du brænder for pædagogisk ledelse og er tæt på medarbejdernes praksis.
 • At du er imødekommende og mulighedssøgende i din tilgang til elever, forældre og medarbejdere.
 • At du har lyst at engagere dig i det naturfaglige felt og være med til at udvikle skolen med fokus på bæredygtige valg.
 • At du formår at være skarp på den daglige drift og samtidig gribe akutte opgaver og bevare overblikket.
 • At du kan se styrken i et lokalsamfund, hvor vi kender hinanden og ønsker at understøtte lokale tiltag.
 • At du er læreruddannet eller har lignende grundfaglig uddannelse med didaktisk og pædagogisk baggrund.
 • At du har erfaring med skoleledelse.
 Om os
Egtved Skole er en læringsorienteret folkeskole med omkring 410 elever, Herudover har vi en specialafdeling med ca. 40 elever, med socio-emotionelle udfordringer.

Vi har to spor pr. årgang i vores almendel, men er årgangsorganiseret, hvilket giver gode muligheder for udvikling af læringsmiljøer og fleksible hold på tværs af årgangen. Vi er i alt ca. 60 lærere og 10 pædagoger.
Ledelsesteamet består af sekretariatsleder, afdelingsleder for SFO og indskoling, afdelingsleder for specialafdelingen, en kommende viceskoleleder med primært ansvar for administration og udskolingen samt skoleleder.

På Egtved skole arbejder såvel personale som ledelse i professionelle læringsfællesskab med stærkt fokus på synlig læring og dialogisk undervisning (jf. skolens pædagogiske platform på hjemmesiden www.egtvedskole.dk)

Vi ser forskellighed som en styrke, og hos os er der plads til både udvikling og udfordring. Vi tænker ledelse som noget, vi er fælles om, hvor vi sætter pris på godt humør og løfter i flok. Vi søger derfor en viceskoleleder, der sammen med os og i tæt samarbejde med medarbejderne vil være med til at sætte retning for en fantastisk skole med et godt fagligt læringsmiljø og en unik kultur.

Med afsæt i det kommunale fokus på "styrkede fællesskaber" arbejder vi på at videreudvikle en kultur, hvor alle børn er en del af et børnefællesskab, og hvor vores fælles børnesyn er, at børnene gør deres bedste. Vi vægter i ledelsen at være tæt på praksis og arbejder løbende med udvikling af læringsmiljøer og fællesskabende didaktik, så flest mulige børn trives og udvikles i stærke fællesskaber.
 Vi tilbyder dig
 • Et engageret ledelsesteam med faglighed, engagement og humor.
 • En hverdag præget af åbenhed, fleksibilitet og medinddragelse.
 • En skole med tydelig pædagogisk ståsted og retning (se skolens hjemmeside).
 • En skole med god medarbejder- og elevtrivsel.
 • En skole med ambitioner, højt til loftet med stærkt fokus på elevernes læring og trivsel.
 • Et uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi har det godt med hinanden.
 • En positiv og interesseret forældrekreds og aktiv, engageret skolebestyrelse.
 • En stilling, hvor du selv har mulighed for at være med til at præge indhold og arbejdsopgaver.
 Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst og principperne i Ny Løn. Stillingen er en fast fuldtidsstilling med tiltrædelse 1. august 2024.Ansøgningsfrist
Send os din ansøgning så vi har den senest 10. juni 2024. Vi forventer at holde samtaler 12. juni 2024 fra kl. 14.00. Vi vil meget gerne have besøg inden samtalen og vise skolen rundt.Har du lyst til at vide mere?
Kontakt meget gerne skolens kontor for besøg inden ansøgning på tlf. 7681 4500
Hvis du vil vide mere, kan du kontakte: Skoleleder Henriette Vendelbo Eriksen på tlf. 2041 2733, Afdelingsleder Tommy Lindbjerg på tlf. 2728 2025, Afdelingsleder Tomas Dahl på tlf. 2324 4233.
 Attester
Vi indhenter børneattest og offentlig straffeattest.
Send din ansøgning
Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen "Send ansøgning". Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.
Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.

Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.

Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning. Se mere på www.vejle.dk/tilflytter.
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=cdaf3d97)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vejle Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Vejle Kommune, Østergade, 6040 Egtved

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 10-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6051993

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet